Home » , » FOTBAL: ”Satelitul” de la FC Universitatea a obținut a treia victorie stagională

FOTBAL: ”Satelitul” de la FC Universitatea a obținut a treia victorie stagională


Cuplajul de la Centrul Turistic pentru Agrement și Sport de la Craiova dintre cele două echipe de senioare ale FC Universitatea Galați și  echipele satelit ale clubului de prima ligă Real Craiova a fost deschis de jocul din Liga a III-a dintre Real 3 Craiova și FC Universitatea 2 Galați. 

”Panterele” de la FC Universitatea s-au revanșat în fața oltencelor după remiza, scor 3 - 3, de la Galați, meciul de debut absolut al gălățencelor în Liga a III-a. Golul victoriei gălățene a fost marcat de Roxana Ioan, în minutul 22. Victoria de la Craiova este a treia pentru gruparea gălățeană, iar în clasament cele două adversare de duminică fac schimb de locuri. FC Universitatea urcă pe locul cinci cu zece puncte, la două puncte de echipa de pe ultima treaptă a podiumului, Dream Team București, 12 puncte.

Jocul de la Craiova a fost început de FC Universitatea 2 cu formula: Mirela Ciobotaru - Diana Năcuță, Elena Șușuianu, Maria Popa, Gina Velea, Ana Călin, Roxana Ioan, Denysa Negoiță, Diana Stoian, Andreea Surcică, Ștefania Treanță. Rezerve: Ionica Zaharia, Doriana Păun, Eugenia Gherghișan, Iuliana Ursu. Antrenori: Alexandru Caracaș și Gabriel Călinescu

Pentru echipa gălățeană urmează duelul de pe teren propriu, sâmbătă, 14 aprilie, cu Dream Team București, joc ce se va disputa în cadrul etapei a IX-a din Liga a III-a, seria I.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger