Home » , » FUTSAL: Echipa sub 19 ani de la United debutează sâmbătă la turneul final, Final 6, Cupa României

FUTSAL: Echipa sub 19 ani de la United debutează sâmbătă la turneul final, Final 6, Cupa României

Echipa sub 19 ani de la CS United Galați va susține între 23 și 25 martie, meciurile de la turneul final al Cupei României. Lupta pentru trofeul Cupei se va da la Arad, în organizarea clubului Șoimii Simand, iar la competiție vor participa șase echipe: Șoimii Simand, Autobergamo Deva, Imperial Miercurea Ciuc, Dunărea Călărași și Pro Tineret Sighișoara. 

Cele șase echipe au fost împărțite în două grupe. În Grupa A vor evolua: Șoimii Simand, Autobergamo Deva și Imperial Miercurea Ciuc, iar în Grupa B au fost repartizate echipele: United Galați, Pro Tineret Sighișoara și Dunărea Călărași. Grupa B va fi deschisă de jocul dintre Pro Tineret Sighișoara și Dunărea Călărași, 23 martie, ora 19.00. United va juca sâmbătă, 24 martie, de la ora 19.00, cu cei de la Pro Tineret Sighișoara, iar a doua zi duminică, 25 martie, de la ora 15.00, echipa gălățeană va juca cu cei de la Dunărea Călărași. După ce se vor disputa meciurile din cele două grupe echipele clasate pe primul loc vor juca finala Cupei României U 19, luni, 26 martie. 

Pentru a ajunge la turneul final, Final 6, al Cupei United a trecut prin două tururi. În faza a II-a gălățenii au trecut de Olimpia Râmnicu Sărat cu dublă victorie, 10-5 la Galați, și 7-2 la Râmnicu Sărat, iar în faza premergătoare turneului final echipa gălățeană a eliminat Internazionale Traian Vaslui după 2 - 1 la Galați și 3 - 4 la Vaslui.

Despre parcursul din acest an a echipei de juniori sub 19 ani de la CS United, antrenorul juniorilor, Cristi Ștfeu a spus: ”În acest sezon avem rezultate notabile la Campionatul sub 19 ani, ne-am calificat la turneul final, Final 6, al Cupei României, suntem pe primul loc în grupa de calificare din campionat. Am dat mereu încredere jucătorilor gălățeni și la echipa mare. Aria de selecție este mică, dar potențialul este enorm. Am putea să creștem nivelul și să facem o piramida solidă”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger