Home » » FUTSAL: United - Muncitorul Reșița, vineri, la ”Polivalentă”

FUTSAL: United - Muncitorul Reșița, vineri, la ”Polivalentă”Înaintea celor două dueluri de foc din finalul sezon ului regulat cu FK Odorheiu Secuiesc și Informatica Timișoara vicecampionii de la United vor juca pentru ultima oară în acest sezon cu un adversar din partea a doua a clasamentului. Vineri, 9 martie, de la ora 18.00, echipa pregătită de portughezul Vitor Hugo Costa va juca cu cei de la Muncitorul Reșița. 

Jocul de vineri este abordat de United de pe locul patru în clasamentul din Liga I cu 34 de puncte, un punct mai puțin decât echipa de pe locul trei FK Odorheiu Secuiesc, în timp ce echipa din Reșița este pe locul opt, din zece, cu nouă puncte acumulate în acest sezon. Meciul de vineri va fi primul de pe teren propriu cu tehnicianul portughez pe banca celor de la United. 

După jocul cu echipa din Reșița pentru United urmează un final de sezon regulat cu meciuri în care se va stabili poziția de pe care va intra în faza secundă a Ligii I, grupele semifinale. Gălățenii vor juca în etapa a 17-a, în Harghita pe terenul celor de la FK Odorheiu Secuiesc, urmând ca sezonul regulat să fie încheiat la Galați cu cei de la Informatica Timișoara. 

 La finalul sezonului regulat, 18 etape, primele șase echipe vor juca în play-off, iar celelalte în play-out. Echipele calificate în play-off vor fi împărțite în două grupe semifinale de trei echipe. În Grupa A vor evolua echipele clasate pe locurile 1, 3 și 6 la finalul sezonului regulat, acestea vor primi câte 3, 1 și 0 puncte, în timp ce în Grupa B vor juca echipele clasate pe locurile 2, 4, 5 de la finalul sezonului regulat, cu câte 3, 1 sau 0 puncte. Primele clasate din cele două grupe vor juca în finală după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, cu trei jocuri pe terenul echipei cu o clasare superioară la finalul sezonului regulat. Locurile doi de la finalul grupelor se vor întâlni în finala mică.
 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger