Home » » FUTSAL: United s-a impus la Odorhei și își securizează locul trei

FUTSAL: United s-a impus la Odorhei și își securizează locul trei


Vicecampionii de la United au încheiat în forță deplasările din sezonul regulat al Ligii I. Echipa portughezului Vitor Hugo Costa a obținut o victorie importantă în stabilirea ierarhiei din prima fază a campionatului pe terenul celor de la FK Odorheiu Secuiesc. După ce la pauză gălățenii aveau avantaj 1 - 0, la final vicecampionii s-au impus cu scorul 5 - 1. Marcatorii de la United au fost: Varela 2, Covaci, Tudose, Lașcu. 

Cu cele trei puncte câștigate în Harghita United își asigură locul trei la finalul sezonului regulat, următorul obiectiv al gălățenilor fiind locul doi. Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat United este pe trei cu 40 de puncte din 17 jocuri, două puncte mai puțin decât echipa de pe locul doi Informatica Timișoara, cinci puncte în plus față de FK Odorheiu Secuiesc, locul patru. Sezonul regulat va fi încheiat de vicecampioni cu un joc pe teren propriu, în jurul datei de 7 aprilie, cu cei de la Informatica Timișoara. Între timp este așteptat și un verdict de la Comisia de Recurs FRF în cazul cu aceeași Informatica Timișoara.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger