Home » , » FUTSAL: Vicecampionii de la United își propun să încheie pe locul doi sezonul regulat din Liga I

FUTSAL: Vicecampionii de la United își propun să încheie pe locul doi sezonul regulat din Liga I

Sezonul regulat din Liga I de futsal mai are doar o etapă până la final. În ultima etapă din faza regulată a campionatului regulat vicecampionii de la United vor juca pe teren propriu, 7 aprilie, cu cei de la Informatica Timișoara. Pentru a încheia prima parte a campionatului pe poziția a doua, și a intra pe primul loc într-una din cele două grupe semifinale pe primul loc, gălățenii au nevoie de victorie în jocul cu cei de la Timișoara.

Antrenorul de la United, portughezul Vitor Hugo Costa, a declarat la Divizia Locală, Digi 24 Galați, că United își propune să fie unul din cei doi lideri din grupele semifinale ce se vor forma după încheierea sezonului regulat. ”Ne dorim să ajungem în finala campionatului, prima dată vrem să încheiem sezonul regulat pe locul doi, să ajungem în finală, să câștigăm. Până atunci avem un meci cu Timișoara pe care vrem să îl câștigăm, să încheiem sezonul regulat pe locul doi, să începem una din grupele semifinale pe primul loc. Ar fi foarte frumos să câștigăm meciul cu Timișoara, echipă bună, să încheiem campionatul pe locul doi. Avem un meci special cu Timișoara, o revanșă de luat, o revanșă după un meci care nu s-a jucat. Cele trei puncte  cu Timișoara înseamnă mai mult, nu doar trei puncte în clasament”, a spus Vitor Costa.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger