Home » » Gabi Călinescu: ”După aflarea bugetului vom afla dacă vom mai continua în aceasta formulă”

Gabi Călinescu: ”După aflarea bugetului vom afla dacă vom mai continua în aceasta formulă”

În pauza de iarnă FC Universitatea și-a fortificat locul cu patru jucătoare care să pună umărul la promovarea istorică a echipei gălățene în prima ligă. Cele patru se alătură celorlalte achiziții de marcă din acest sezon ale clubului gălățean. În ciuda parcursului fără înfrângere din campionat și a șansei de a promova în prima ligă, gruparea gălățeană are mare nevoie de sprijin financiar din partea autorităților locale. După aflarea bugetului vom afla dacă vom mai continua în această formulă. Suntem încrezători că vom primi ceea ce merităm și, la rândul nostru, vom lupta pentru îndeplinirea obiectivului”, ne-a spus președintele, și unul dintre antrenorii echipei, Gabriel Călinescu. 

Problemele financiare a pus probleme clubului gălățean în pauza de iarnă, din lipsa resurselor financiare FC Universitatea nu a putut să susține meciuri amicale în perioade de pregătire de iarnă.  Ca și parte negativă e în dezavantajul nostru că în perioada de pregătire nu am avut posibilitatea, din punct de vedere financiar, să organizăm câteva meciuri amicale”, ne-a declarat Gabriel Călinescu.

Altfel, după ce a fost eliminată din Cupă de gruparea de prima ligă Fair Play București, după executarea loviturilor de departajare, gruparea gălățeană se va concentra spre meciurile din Liga a II-a unde urmează meciurile decisive pentru promovarea în Liga I. Suntem mulțumiți de jocul ”panterelor” din meciul de Cupă cu Fair Play București,  de acum înainte toată concentrarea va fi pe campionat, unde avem de disputat șapte finale”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger