HANDBAL: CSU Danubius continuă seria înfrângerilor

18
Echipa feminină CSU Danubius Galați nu a reușit să oprească seria înfrângerilor din Liga Florilor nici în etapa a 19-a, rundă în care gălățencele au jucat la Brașov, cu Corona. Chiar dacă la pauză scorul era egal, scor 8 – 8, la final echipa din Brașov a câștigat toate cele trei puncte grație victoriei, scor 21 – 18. 
La fel ca în precedentele jocuri din LNHF adversara gălățencelor s-a desprins în câștigătoare pe final. Jocul de la Brașov a fost echilibrat până în minutul 47, cu mai multe momente de egalitate (6 – 6, minutul 17, 11 – 11 minutul 39, 14 – 14 minutul 45, 16 – 16 minutul 47, de altfel, 16 – 16 a fost și ultimul moment de egalitate din joc dintre cele două echipe. În minutul 53, la scorul 17 – 16 pentru gazde, CSU Danubius a ratat o aruncare de la șapte metri, imediat gazdele s-au desprins la 19 – 16, minutul 55, avans suficient pentru a-și asigura toate cele trei puncte puse în joc.  
Înfrângerea de la Brașov este a opta consecutivă pentru CSU Danubius, iar în clasament echipa gălățeană este pe locul 13, penultimul, cu 12 puncte din 18 jocuri, iar dacă Rapid va învinge sâmbătă, de la ora 16.00, HCM Slobozia fetele de la CSU vor coborî pe ultimul loc în LNHF. Nici rezultatele indirecte nu au fost de ajutor pentru Danubius în etapa a 19-a, CSM Slatina, una dintre contracandidatele la salvarea de la retrogradare, a învins, pe teren propriu Dunărea Brăila și s-a distanțat la cinci puncte de CSU Danubius. Pentru CSU urmează un meci extrem de important pentru salvarea de la retrogradare, miercuri, 7 martie, de la ora 17.00, restanța cu Rapid București. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal