Home » , , , » HOCHEI: Ediția din acest an CJHL U 18 se încheie cu un turneu la Galați

HOCHEI: Ediția din acest an CJHL U 18 se încheie cu un turneu la Galați


Între 22 și 25 martie, la Galați, Patinoarul Dunărea, se va disputa turneul patru, și ultimul, din actuala ediție a Carpathian Junior Hockey League (CJHL), la categoria sub 18 ani. Turneul de la Galați va fi unul special, pe lângă cele șapte echipe participante precedentele trei rotații la Galați este așteptată să evolueze și o echipă de juniori provenită din Statele Unite ale Americii, East Coast Spartans. Fiecare dintre cele șapte echipe participante la turneul de la Galați va susține un joc, în afara turneului, cu echipa americană.

Alături de cei de la Gladiators Dunărea Galați, antrenor Cristi Munteanu, la turneul de la Galați sunt așteptate să participe echipele: Sdyusshor Harkov, Ucraina, STS Sanok, Polonia, HK Mladez Michalovce, Slovacia, HK ”Halycke Levy” Novojavorivsk, Ucraina, MSKM Trebisov, Slovacia, HA Brumov - Bylnice, Cehia.

După ce au disputat meciurile din primele trei turnee din cadrul CJHL U 18 Gladiators Dunărea Galați este pe locul șapte în clasament cu șase puncte acumulate în 18 jocuri. Ediția din acest an a Carpathian Junior Hockey League este prima care se dispută la categoria sub 18 ani.

Altfel, echipa sub 16 ani de la Gladiators Dunărea Galați va susține ultimul turneu din actuala ediție a CJHL între 6 și 8 aprilie, în Cehia, la Brumov - Bylnice. La categoria sub 16 ani ”gladiatorii”  sunt pe locul cinci în clasamentul din CJHL cu 13 puncte acumulate în 18 jocuri. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger