Home » , , » HOCHEI: Senioarele României au retrogradat în Divizia a III-a

HOCHEI: Senioarele României au retrogradat în Divizia a III-aEchipa națională de senioare a României a susținut între 17 și 23 martie, în Spania, la Valdemoro, meciurile de la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa  B. Echipa României, pregătită de fostul atacant de la Dunărea Levente Elekes, a pierdut toate cele cinci meciuri disputate și a retrogradat în Divizia a III-a. Înfrângerile ”tricolorelor” au fost: 3 - 6 cu Noua Zeelandă, 4 - 9 cu Taipei, 0 - 12 cu Spania, 1 - 12 cu Islanda și 4 - 8 cu Turcia. România a încheiat grupa din Spania pe locul șase, cu cinci înfrângeri, și a retrogradat în Divizia a III-a, conform IIHF.

La Mondialul din Spania, din lotul României a  făcut parte și portarul Bianca Bobu (foto stânga jos), jucătoare ce evoluează pentru echipa de senioare de la CSȘ triumf București, dar și pentru echipele de juniori de la Gladiators Dunărea Galați.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger