Home » , » Sâmbătă și duminică, Dunărea joacă meciurile consolării cu Sportul

Sâmbătă și duminică, Dunărea joacă meciurile consolării cu Sportul


În afara echipelor din ”careul de ași” din Campionatul Național de Seniori, după trei sezoane încheiate cu trofeu, hocheiștii de la Dunărea vor juca la finalul săptămânii, sâmbătă și duminică, 3 - 4 martie, meciurile consolării cu cei de la Sportul Studențesc. Jocurile cu cei de la Sportul se vor juca pentru stabilirea clasamentului, locurile 5 - 6, și sunt numite meciuri din play - out, deși din CNS nu retrogradează nimeni, pentru că nu are cine să promoveze.

”Play - out - ul” se joacă după sistemul cel mai bun din trei jocuri, primul meci este programat pentru sâmbătă, 3 martie, de la ora 18.30, meciul doi se va juca duminică, 4 martie, de la ora 11.00, iar conform directorului CSM Dunărea Galați, Mihai Brandabur, dacă va fi cazul se va juca și meciul trei, luni, 5 martie, toate meciurile se vor juca la Galați, Patinoarul Dunărea, pentru că cei de la Sportul dispută toate jocurile în deplasare.

Jocurile din play - out cu Sportul vor fi abordate de Dunărea cu același lot cu care  a jucat cele două meciuri decisive de accedere în play - off cu Corona Brașov. Dunărea și Sportul s-au întâlnit ultima oară în meciurile pentru stabilirea locurilor 5 - 6 în sezonul 2013 - 2014, iar gălățenii s-au impus cu scorul general 3 - 0.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger