Home » , , » Sebastian Bobocea: ”Vreau să redăm jucătorilor și suporterilor fotbalului județean bucuria fotbalului”

Sebastian Bobocea: ”Vreau să redăm jucătorilor și suporterilor fotbalului județean bucuria fotbalului”

Lupta pentru titlul de campioană în Liga a IV-a Galați este mai deschisă ca niciodată, patru echipe au șanse reale de a deveni campioana județeană după unul dintre cele mai disputate sezoane din ultimii ani. Dintre cele patru echipe infiltrate în lupta la titlu se distinge Gloria Ivești, echipă de tradiție în fotbalul județean, dar care nu dispune de nume sonore în lot.

Gloria Ivești - cel mai frumos grup din Liga a IV-a


Președintele grupării de pe ”Nicu Nour”, Sebastian Bobocea, spune că  unul dintre ingredientele parcursului echipei este unitatea grupului. ”Istoria noastră și tradiția fotbalului iveștean ne obligă să ne luptăm pentru promovare, în condițiile în care echipa noastră a activat ani buni in Liga a III-a  înainte de 1989. Asta e clar! Mai ales că avem cel mai frumos grup din Liga a IV-a. Noi ne bazăm pe un lot de jucători format din localnici sau din împrejurimile comunei noastre. Majoritatea sunt angajați în diferite domenii, practică fotbalul doar din plăcere și asta se vede din locul  pe care îl ocupă în campionat. La începutul campionatului promovarea nu a fost un obiectiv impus, dar nu ascund că tot timpul am visat la asta. Inevitabil, vom lupta pentru promovare, chiar dacă, repet, nu am avut acest obiectiv de la început”, .

 

Obiectivul președintelui: ”Vreau să redăm jucătorilor și suporterilor bucuria fotbalului”


Sebastian Bobocea spune că pe lângă partea sportivă își propune să redea celor implicați în fotbalul județean bucuria de a juca fotbal.  ”Din punct de vedere personal, vreau să redăm jucătorilor și suporterilor fotbalului județean, bucuria fotbalului. De ceva timp, multi au început să vadă fotbalul în cifre și să uite de minge...Noi încercăm să arătăm tuturor că dacă faci ceea ce îți place, nu trebuie să muncești nici măcar o zi în viața ta. Ne place să jucăm fotbal și de aici rezultatele noastre!”.

 

”Nu banii dau golurile” 

Conducătorul grupării din Ivești ne-a mai spus că echipa pe care o conduce are un dezavantaj față de celelalte contracandidate: ”Luptăm pentru promovare cu echipe cu un buget impresionant, cu echipe formate din fotbaliști cu state vechi în ligile superioare, dar nu banii dau goluri! Trebuie doar ca băieţii noștri să vrea, să-și dorească asta din tot sufletul, să muncească, să lupte, să tragă de ei și să VISEZE până la capăt”, a încheiat Sebastian Bobocea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger