Home » » United nu se poate baza pe o linie în meciul de vineri cu Reșița. Hugo Costa: ”Victoria este obligatorie”

United nu se poate baza pe o linie în meciul de vineri cu Reșița. Hugo Costa: ”Victoria este obligatorie”

Seniorii de la United vor susține vineri, de la ora 18.00, primul meci de pe teren propriu din acest an. Gălățenii  vor juca cu Muncitorul Reșița, una dintre echipele ce vor juca în play-out în partea secundă a campionatului Ligii I. În jocul de vineri de la United vor lipsi patru jucători de bază, o linie. ”Vor lipsi patru jucători de bază, trebuie să tratam foarte serios meciul. Am încercat să vorbesc cu băieții că nu o sa fie ușor. Cojoc sper sa-l pot folosi, chiar dacă nu e 100%. Crăciun se află la recuperare. Varela si Kailon sunt suspendați. Victoria e obligatorie. Vreau să vorbim mai mult după meciuri”, a spus antrenorul Vitor Hugo Costa despre absențele din jocul cu echipa din Reșița.

Antrenorul portughez a vorbit și despre eliminarea din Cupă, după înfrângerea, scor 2 - 7, de la Miercurea Ciuc. ”Ciucul a adus 8 jucători străini în iarna. S-au schimbat multe acolo, au jucători de calitate, cu câțiva dintre jucători am jucat și eu cu ani în urma. Știam că va fi greu, dar s-a întâmplat așa. Trebuie să învățăm din greșeli, nu m-am așteptat să se întâmple așa. Sunt antrenor și văd antrenamentele, jucătorii s-au pregătit foarte bine, mi-au arătat încredere, iar pe teren s-a întâmplat altceva. Poate că asta ni s-a întors împotriva. Vrem să vorbim și să lucrăm mai mult la acest capitol. Dacă e sa pierdem, să o facem cu capul sus”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger