Home » » VOLEI: Victorie în minimum de seturi pentru Arcada, în ultima etapă din turul grupei valorice 1 - 6

VOLEI: Victorie în minimum de seturi pentru Arcada, în ultima etapă din turul grupei valorice 1 - 6


Echipa de volei masculin Arcada Galați a încheiat cu o victorie jocurile din prima rotație a grupei valorice 1 - 6 din Diviza A1. Gălățenii au învins, în minimum de seturi, SCMU Craiova după un meci avut la discreție de gruparea gălățeană. Cu excepția finalului setului trei Arcada nu a avut emoții în a-și adjudeca cele trei puncte care o mențin în lupta pentru titlu. 

Primele două seturi au fost câștigate clar de Arcada, scor 25 - 18 (8 - 5, 16 - 14, 21 - 17 și 8 - 7, 16 - 14, 21 - 17). Al treilea parțial s-a disputat sub semnul echilibrului, Arcada a intrat în avantaj, scor 8 - 3 la primul timp tehnic de odihnă, Craiova a egalat la 10, după alte câteva momente de echilibru Arcada a intrat în avantaj minim la al doilea timp de odihnă tehnic, scor 16 - 15. Gălățenii s-au menținut la conducere în parțial, Gontariu cu un as ți un atac, a trecut Arcada în avantaj de trei puncte, scor 23 - 20. Oaspeții s-au apropiat la 23 - 21, însă imediat Marian Bala a avut un atac câștigător, iar Arcada a beneficiat de primele trei mingi de meci. Oltenii s-au repliat și au salvat toate cele trei mingi de meci, mai mult, chiar au avut minge de set, scor 24 - 25, salvată de Liviu Cristudor. Arcada a trecut din nou în avantaj după un serviciu as reușit, cu noroc, din banda fileului mingea a căzut în terenul oaspeților, de Andrei Spânu. Meciul, și setul, a fost închis cu scorul 27 - 25, după un alt serviciu bun al lui Spânu și o greșeală a oltenilor. 

Arcada: Luka Suljagic (Dimytro Filippov), Nikola Kovacevic (Liviu Cristudor), Filip Despotovski (Arvydas Miseikis), Marian Bala, Adrian Gontariu, Andrei Spânu, Adrian Feher - libero. Antrenor: Nicu Harabagiu. 

În clasamentul grupei valorice 1 - 6 din Divizia A1 Arcada este pe locurile 2 - 3, la egalitate de puncte, 62, cu Steaua, gruparea bucureșteană va juca juca duminică, de la ora 18.00, meciul din ultima etapă a turului, trei puncte mai puțin decât Tricolorul Ploiești, prahovenii vor juca ultimul meci din tur luni, la Zalău. Arcada și Steaua au de jucat meciul din etapa a treia a turului, 5 aprilie, la Galați.  Pentru Arcada urmează meciul din prima etapă a returului primei grupe valorice, vineri, 30 martie, de la ora 17.30, gălățenii vor juca la Zalău, cu cei de la Volei Municipal.      
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger