Home » , , , , , » Zimbrul Slobozia Conachi a învins Unirea Braniștea în derby, dar CSU ”Dunărea de Jos” a preluat șefia în Liga a IV-a

Zimbrul Slobozia Conachi a învins Unirea Braniștea în derby, dar CSU ”Dunărea de Jos” a preluat șefia în Liga a IV-a


Campionatul Ligii a IV-a s-a reluat în finalul acestei săptămâni cu jocurile din etapa a 14-a, prima din retur. Prima etapă din partea secundă a campionatului a fost dominată de derby-ul de la vârf dintre Unirea Braniștea și Zimbrul Slobozia Conachi. Meciul dintre cele două contracandidate la titlu s-a încheiat cu victoria, scor 3 - 0, a oaspeților de la Slobozia Conachi,două dintre goluri au fost marcate de Ștefan Adamache, iar Iulian Năpîrlică a marcat al treilea gol al ”zimbrilor”.

În deschiderea primei etape din retur, viceliderul Ligii, CSU ”Dunărea de Jos” a învins, scor 10 - 1, Quantum, Club Galați, în derby-ul municipal din primul eșalon fotbalistic județean. Tot sâmbătă nou promovata Agrostar Tulucești a trecut cu scorul 6 - 0, pe teren propriu, de Avântul Vânători. Cealaltă echipe din ”careul de ași” Gloria Ivești a remizat în prima etapă din retur, scor 0 - 0, pe terenul celor de la Viitorul Umbrărești. În celelalte jocuri ale etapei Victoria Independența a pierdut, scor 2 - 3, jocul de pe teren propriu cu Avântul Drăgănești, rezultatul nu a fost omologat de AJF Galați, echipa din Independența a contestat rezultatul, o decizie în acest sens urmează să fie dată de Comisiile AJF Galați, iar Viitorul Costache Negri a câștigat, scor 3 - 0, cu Juventus Toflea. 

După prima etapă din retur CSU ”Dunărea de Jos” preia conducerea în Liga a IV-a Galați cu 33 de puncte din 13 jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi, Zimbrul Slobozia Conachi, cele două echipe fiind departajate de golaveraj, +53 CSU, +38 Zimbrul. Campioana de toamnă, Unirea Braniștea a coborât pe locul trei cu 31 de puncte, iar plutonul fruntaș este încheiat de Gloria Ivești cu 29 de puncte.

Etapa a 15-a este programată să se dispute la finalul săptămânii viitoare, 18 martie, iar capul de afiș al etapei este derby-ul dintre Gloria Ivești și Unirea Braniștea. Tot în etapa a 15-a se va juca și derby-ul dintre Zimbrul Slobozia Conachi și Agrostar Tulucești. Liderul CSU ”Dunărea de Jos” va juca pe teren propriu cu Viitorul Umbrărești, iar celelalte jocuri ale etapei sunt: Avântul Drăgănești - Quantum Club Galați, Avântul Vânători - Muncitorul Ghidigeni și Juventus Toflea - Victoria Independența.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger