Home » » Ai șansa să pariezi ca profesioniștii dacă urmezi acești 4 pași

Ai șansa să pariezi ca profesioniștii dacă urmezi acești 4 pași


Dacă ți-aș pune pe tavă rețeta pariorilor profesioniști și ți-aș spune că cel mai greu îți va fi doar să respecți ce ai de făcut, mă vei crede? Mi-aș dori sincer să mă contrazici, dovedind contrariul în mod practic. Dacă te crezi capabil să devi un parior iscusit, aplică aceste reguli și sfaturi și vei vedea că dacă dispui de răbdare și disciplină vei putea să-ți îmbunătățești șansele de câștig. Iată ce ai de făcut:1. Înțelege de ce specialiștii câștigă și pleava pierde

Procentul acela mic de pariori câștigători din întreaga lume nu trebuie să te sperie, ci să te trezească la realitate. Acei aproximativ 5% dintre pariori care reușesc să iasă pe plus la sfârșit de an nu se regăsesc în această situație pentru că au un dat Divin sau pentru că pur și simplu au noroc, ci pentru că fac anumite lucruri în mod diferit față de ceilalți.Spre exemplu, dacă majoritatea pariorilor joacă numai bilete cu pariuri multiple, profesioniștii joacă exclusiv pariuri individuale, iar dacă pariorii de duzină mizează în mod haotic, experții urmează cu strictețe un sistem de gestionare al mizelor bine definit și tot așa. O altă discrepanță majoră apare între așteptările pariorilor obișnuiți și tipul de obiectiv stabilit de către un profesionist.
2. Organizează-te ca un profesionist!Dacă nu ești disciplinat, cumpătat și ești destul de leneș sau impulsiv din fire, cel mai probabil pariurile sportive nu sunt pentru tine; cel puțin nu dacă vrei să faci performanță… Sunt multe de spus, dar în linii mari cam asta ai de făcut:

  • ·         Stabilește-ți un buget destinat pariurilor care să nu-ți afecteze alte cheltuieli
  • ·         Aplică un sistem de money management precaut: miză fixă, 2% din banca inițială
  • ·         Joacă numai pariuri individuale cu cote, în general, mai mici de 3.00
  • ·         Mulțumește-te cu un randament al investiției de 5% din rulaj pe termen lung
  • ·         Înregistrează-te la mai multe agenții de pariuri online de top pentru a putea juca de fiecare dată acolo unde se găsesc cele mai bune cote din piață și pentru a putea profita de ofertele speciale ale fiecăruia; printre altele, vezi și promoțiile Sportingbet!


3. Stabilește-ți un model de analizare al partidelor


Dacă urmezi șablonul de mai sus rezultatele tale se vor îmbunătăți mai mult ca sigur. Totuși, pentru a spera că vei putea atinge cel mai înalt nivel în acest domeniu trebuie să lucrezi și la capitolul analizării partidelor. Fiecare parior profesionist de top mizează pe valoare, adică pe pariuri a căror cotă este mai mare decât ar trebui să fie în realitate.

Cum îți dai seama când găsești astfel de cote? Ei bine, singura soluție este să-ți faci un model de analiză care să-ți releve acest lucru. Te ajuți de statistici și de știri pentru a încerca să estimezi la fel fiecare pronostic, adică bazându-te pe aceiași factori.

Cel mai indicat ar fi să începi să analizezi partidele cu cel puțin o zi înainte de startul desfășurării lor. Totodată, asigură-te că îți aloci măcar o jumătate de oră pentru a inspecta fiecare pronostic pe care îl vei paria. În plus, trebuie să lucrezi la acest model în mod constant și să încerci să-l îmbunătățești non stop.


4. Învață să accepți pierderile, să trăiești cu ele și să nu joci niciodată la recuperare


Chiar dacă ești disciplinat, trebuie să conștientizezi faptul că vei avea serii negative pe care nu le poți preveni. Orice parior din această lume are perioade proaste, mai scurte sau mai lungi, în care orice ar face nu reușește să facă profit. O lună sau două negative pe an nu înseamnă mare lucru, atâta timp cât se păstrează proporțiile. Cheia succesului în pariuri este disciplina și răbdarea. Dacă dispui de aceste două calități, deja ai rezolvat o mare parte din problemă.

Cea mai mare capcană a pariurilor este jucatul la recuperare. Nu te grăbi să recuperezi pierderile, nu te abate de la strategia de money management și nu-ți schimba stilul de analizare al partidelor atunci când intri pe o pantă descendentă. Atunci când te regăsești într-o astfel de situație, dacă te simți afectat, cel mai indicat ar fi să iei o pauză și să te deconectezi total de la pariuri și de la sport. Revino apoi peste o zi, două sau o săptămână cu forțe proaspete și uită de trecutul nefast, concentrându-te pe treaba pe care o ai de făcut de acum încolo.

Orice ai face, nu uita să pariezi responsabil. Nu investi mai mult de 10% din veniturile tale lunare în pariuri!
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger