Home » , , , » Andreea Taivan și Andreea Mihart - selecționate în echipele naționale ale României

Andreea Taivan și Andreea Mihart - selecționate în echipele naționale ale României

sursa foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
Echipele naționale de senioare și tineret ale României au programate între 15 și 21 aprilie, noi stagii de pregătire, cu jucătoarele din campionatul intern. La acțiunile ”tricolorelor” gruparea gălățeană de prima ligă CSU Danubius va fi reprezentat de două jucătoare. 

Andreea Taivan se va pregăti la Izvorani, împreună cu echipa națională de senioare, sub comanda selecționerului Martin Ambors, în timp ce Andreea Mihart se va deplasa la Zalău pentru o perioadă de pregătire sub comanda selecționerului Gheorghe Tadici. Pentru acțiunea echipei naționale de senioare  a fost selecționată și gălățeanca Nicoleta Tudor, acum la SCM Craiova, fostă la HC Oțelul și HC Danubius. 

Altfel, sâmbătă, 14 martie, de la ora 17.00, CSU Danubius va juca un nou meci pe teren propriu, Sala Sporturilor Dunărea, cu HCM Râmnicu Vâlcea, meci din etapa a 22-a din Liga Florilor.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger