Home » » Arcada s-a apropiat la două puncte de lider după victoria în trei seturi cu CSM București

Arcada s-a apropiat la două puncte de lider după victoria în trei seturi cu CSM București

Echipa de volei masculin Arcada Galați s-a apropiat la doar două puncte de lider, Tricolorul Ploiești, după meciurile din etapa a 29 -a din Divizia A1. După ce vineri seara Tricolorul Ploiești a pierdut un punct în meciul cu Steaua, victorie, scor 3 - 2, pentru echipa ploieșteană, trupa pregătită de Nicu Harabagiu a trecut în etapa a șaptea din play-off de CSM București cu scorul 3 - 0.

Arcada a început mai greu meciul cu CSM, oaspeții au condus în prima parte a setului inaugural, 3 - 0, 8 - 7, 11 - 14, 17 - 16, Gontariu a reușit o ”dublă” cu care a trecut Arcada în avantaj, scor 18 - 17, iar în final setul a fost adjudecat de gălățeni cu scorul 25 - 21. Setul secund a fost început de Arcada cu un parțial 4 - 0, apoi gălățenii s-au distanțat la 8 - 3, la al doilea timp tehnic de odihnă conduceau cu 16 - 8, iar la finalul setului secund scorul a fost 25 - 13. În ultima parte a jocului Arcada s-a impus cu scorul 25 - 23. Gălățenii au condus cu 8 - 5 în debutul setului, 16 - 14 la cel de al doilea timp tehnic de odihnă, oaspeții au revenit aproape de finalul setului la 16 - 21, în final gălățenii au revenit, au egalat la 22 - 22, iar în final s-au impus cu scorul 25 - 23.

Victoria cu CSM București este a 11-a consecutivă pentru Arcada, iar în clasament gălățenii sunt pe locul doi cu 70 de puncte, două puncte mai puțin decât liderul Tricolorul Ploiești. Pentru echipa gălățeană urmează două meciuri decisive pentru titlul de campioană, marți, 17 aprilie, de la ora 20.00, în direct la Digi Sport, gălățenii vor juca pe terenul celor de la Steaua, urmând ca sâmbătă, 21 aprilie, la Galați, să joace finala campionatului cu Tricolorul Ploiești.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger