Home » , , » BASCHET: Phoenix a învins Dinamo în grupa 7 - 12 LNBM

BASCHET: Phoenix a învins Dinamo în grupa 7 - 12 LNBM


Echipa masculină de baschet Phoenix Galați a obținut a treia victorie consecutivă în grupa 7 - 12 din LNBF. Băieții lui Florin Nini au jucat în etapa a 25-a la București, pe terenul celor de la Dinamo, ultima clasată din Ligă, și s-a impus cu scorul 94 - 62. Pe sferturi victoria gălățenilor a fost: 25 - 16, 20 - 16, 26 - 11, 23 - 19. 

Cel mai bun marcator al jocului a fost Will Artino cu 19 puncte, americanul a fost aproape de ”double - double” reușind și 9 recuperări. Alți patru jucători de la Phoenix au încheiat jocul în ”double - digit”: Phillip Miller 16 puncte, Sead Hadzifezovic 14 puncte, Mihai Măciucă 12 puncte, Marko Pavlivoc 10 puncte. Ceilalți marcatori ai echipei pregătite de Florin Nini au fost: Dragoș Andrei 9 puncte, Mihai Grecu, Ernests Kalve câte 4 puncte, David Stan 3 puncte, Tudor Sabău 2 puncte, Cătălin Petrișor un punct.    

Victoria cu Dinamo este a 13 -a în acest sezon pentru echipa gălățeană, iar în clasament Phoenix este pe primul loc în grupa 7 - 12 cu linia statistică 13/12, gălățenii au un meci mai mult disputat decât echipa de pe locul doi SCMU Craiova. Următorul meci pentru Phoenix este programat în etapa a 27-a, 11 aprilie, ora 19.00,  pe teren propriu cu echipa din Craiova, în ultima etapă din turul fazei secunde, grupa 7 - 12 din LNBM. În Liga Națională este etapă și vineri, 6 aprilie, dar Phoenix va sta, din cauza retragerii celor de la BC Mureș Târgu Mureș.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger