Home » , » BASCHET: Phoenix a pierdut la o posesie ”finala” de la Craiova

BASCHET: Phoenix a pierdut la o posesie ”finala” de la Craiova


În ultima etapă din sezonul regulat al LNBM, faza a II-a, Phoenix a jucat la Craiova cu SCMU, ”finala” pentru locul șapte. Jocul de la Craiova a fost pierdut de echipa gălățeană la o posesie, scor 78 - 80, după un meci cu 19 schimbări la conducere și 8 momente de egalitate. Phoenix câștigat prima repriză cu scorul 42 - 40. Primul sfert a fost adjudecat de  gălățeni cu scorul 20 - 19, iar în al doilea parțial s-au impus  la limită 22 - 21. Și al treilea parțial a fost adjudecat de gălățeni, scor 25 - 21, iar echipa din Craiova s-a impus în ultimul sfert cu scorul 19 - 11.  

Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost Mihai Măciucă cu 19 puncte, Tony Gugino a marcat 17 puncte, iar Jarvis Threatt 15. Phoenix a încheiat grupa 7 - 12 LNBM pe locul doi cu 17/13 la general. 48 de puncte. În primul tur al play - off - ului Phoenix va juca cu câștigătoarea sezonului regulat, U BT Cluj - Napoca.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger