Home » , , » BASCHET: Phoenix a trecut spectaculos de SCM Craiova în derby-ul fazei secunde din LNBM

BASCHET: Phoenix a trecut spectaculos de SCM Craiova în derby-ul fazei secunde din LNBMPhoenix și SCM Craiova - cele două echipe calificate deja în play- off-ul Ligi Naționale s-au întâlnit la miercuri în ”Polivalentă”, în ultimul meci din turul grupei 7 - 12 LNBM. Chiar dacă sunt  calificate în faza a treia a Ligii Naționale cele două  echipe s-au duelat aprig pentru prima poziție în grupă, iar la final, după un meci cu mai multe răsturnări de scor și egalități, Phoenix s-a impus cu socrul 90 - 86

Băieții lui Florin Nini au început meciul mai bine și și-au adjudecat primul sfert, scor 20 - 12. Avantajul gălățenilor a fost risipit în sfertul secund, al doilea parțial a fost câștigat de oaspeți cu scorul 29 - 19, iar la jumătatea parțialului echipa din Craiova a egalat la 25, după care s-a instalat la conducere. Petrișor a marcat de afară, Artimo a dublat cu un coș de două puncte și Phoenix a revenit în avantaj, însă la pauza mare echipa din Craiova a intrat în avantaj de o posesie, scor 39 - 41. Al treilea sfert, câștigat de Phoenix cu scorul 27 - 12, a fost început de gălățeni cu un parțial 8 - 0 cu care a revenit la conducere, scor 47 - 41.  Trupa lui Florin Nini a continuat jocul bun, iar cu 58 de secunde înainte de finalul sfertului s-a înregistrat cea mai mare diferență din meci, +16 Phoenix, 66 - 50. Sfertul decisiv a debutat cu un parțial 9 - 0 al craiovenilor, iar scorul s-a strâns la 66 - 62. Gălățenii au replicat rapid, Dragoș Andrei a marcat o triplă, iar Pavlovic cu o dublă a trecut Phoenix în avantaj de zece puncte, scor 72 - 62. În finalul jocului Craiova a revenit a egalat la 84 cu un minut rămas de jucat, Dragoș Andrei cu o nouă aruncare de afară și Artino au refăcut avantajul gălățenilor de patru puncte, scor 88 - 84. Oaspeții au revenit și s-au apropiat la o posesie, scor 88 - 86, cu 14 secunde înainte de final, iar victoria gălățeană a fost securizată de Miller cu două aruncări libere transformate în ultimele 11 secunde. 

Phillip Miller a fost omul meciului cu 27 de puncte marcate, Artino a încheiat meciul în double - double cu 16 puncte și 10 recuperări, Cătălin Petrișor a completat lista marcatorilor cu 14 puncte (2x3), Dragoș Andrei și Tony Gugino au marcat câte 9 puncte,  Măciucă a reușit 8 puncte, Hadzifezofiv și Pavlovic au marcat câte trei puncte, iar Threatt a înscris un punct. 

În clasamentul grupei 7 - 12 din LNBM Phoenix și SCM Craiova împart prima poziție cu 14/12 (14 victorii) la general , 40 de puncte. Pentru Phoenix urmează meciul din prima etapă a returului, 14 aprilie, pe terenul celor de la Poli Iași.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger