Home » , , » Cătălin Savu: ”Campionatul se joacă în continuare”

Cătălin Savu: ”Campionatul se joacă în continuare”


Cele două echipe din fruntea clasamentului Ligii a IV-a, Zimbrul Slobozia Conachi și CSU Dunărea de Jos, s-au întâlnit în etapa a 20-a. Legat de derby-ul cu echipa din Slobozia Conachi, antrenorul studenților, Cătălin Savu, ne-a declarat: ”A fost un derby echilibrat, cu multe ocazii de gol, și multe goluri, cu o atmosferă superbă, cum nu vezi pe stadioanele din Liga a III-a sau chiar a doua.  În prima repriză am făcut 2 - 0 și am fost aproape de 3 - 0. A venit o lovitură de la 11 metri, din nimic, care a readus echipa adversă în joc. În repriza a doua am fost egalați la doi, apoi am trecut în avantaj, scor 3 - 2, urmând să fim egalați și la trei prin intermediul unui autogol. Finalul jocului a aparținut echipei adverse, nu mai aveau ce pierde”. 

Chiar dacă echipa Universității ”Dunărea de Jos” are un mic avantaj în clasament,  Cătălin Savu, antrenorul studenților, ne-a declarat că lupta pentru locul de baraj nu s-a încheiat: ”Rezultatul este echitabil și lasă deschisă lupta pentru câștigarea locului de baraj. Am întâlnit o echipă foarte bună cu jucători proveniți în proporție de 85% de la Oțelul, restul de la echipele de Liga a III-a, Sporting Liești și Avântul Valea Mărului. Campionatul se joacă în continuare”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger