Home » , , , , » CSU a învins Gloria în derby, Zimbrul a replicat cu o victorie la scor în deplasare

CSU a învins Gloria în derby, Zimbrul a replicat cu o victorie la scor în deplasare

foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

Echipele din Liga a IV-a au jucat la finalul săptămânii, sâmbătă - duminică, meciurile etapei a 21-a, din cele 26 ale sezonului. În meciurile disputate sâmbătă victoria le-a revenit gazdelor, în timp ce oaspeții s-au impus, în integralitate, în jocurile de duminică. 

Etapa a fost deschisă de chiar deby-ul etapei, liderul, CSU ”Dunărea de Jos”, a primit replica pe propriul teren a celor de la Gloria Ivești, echipa de pe locul patru, iar studenții s-au impus cu scorul 1 - 0. Tot într-un joc din prima zi a etapei, ultima clasată, Juventus Toflea, a trecut cu scorul 4 - 1 de cei de la Avântul Vânători.

În meciurile din ziua secundă a etapei Zimbrul Slobozia Conachi a învins cu scorul 8 - 2 , la Drăgănești, penultima clasată Avântul, victorie la indigo obținută de Agrostar Tulucești pe terenul Victoriei din Independența. În celelalte jocuri ale etapei Muncitorul Ghidigeni s-a impus cu socrul 4 - 1, pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri, iar Unirea Braniștea a câștigat cu scorul 3 - 0 cu cei de la Quantum Club, Viitorul Umbrărești a stat. 

Cu șase etape înainte de finalul sezonului CSU ”Dunărea de Jos” conduce în clasamentul Ligii a IV-a cu 49 de puncte, (19 jocuri), Zimbrul Slobozia Conachi este pe locul doi cu 46 de puncte, (18 jocuri), locul trei este ocupat de Unirea Braniștea cu  46 de puncte (19 jocuri), Gloria Ivești este pe patru cu 34 de puncte (18 jocuri), iar Agrostar Tulucești cu 34 de puncte, (19 jocuri), închide plutonul fruntaș din Liga a IV-a. 

În etapa viitoare, a 22-a, sunt programate jocurile: Gloria Ivești - Avântul Drăgănești, Zimbrul Slobozia Conachi - Juventus Toflea, Avântul Vânători - Viitorul Costache Negri, Muncitorul Ghidigeni - Victoria Independența, Agrostar Tulucești - Quantum Club Galați, Unirea Braniștea - Viitorul Umbrărești, CSU ”Dunărea de Jos” stă. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger