Home » , , , , , » CSU a realizat scorul etapei, Zimbrul Sl. Conachi s-a impus la limită la Ivești - în etapa a 19-a din Liga a IV-a

CSU a realizat scorul etapei, Zimbrul Sl. Conachi s-a impus la limită la Ivești - în etapa a 19-a din Liga a IV-a

foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

În campionatul Ligii a IV-a s-au disputat meciurile din etapa a 19-a, etapă cu un prim derby cu implicații în lupta pentru titlu. Cel mai important meci al etapei s-a disputat la Ivești, pe stadionul ”Nicu Nour”, unde echipa locală Gloria, a primit replica celor de la Zimbrul Slobozia Conachi. l final ”zimbrii” s-au impus cu scorul 3 - 2, după ce gazdele au condus cu 2 - 0, iar la pauză cele două echipe au intrat la egalitate 2 - 2. 

La Galați, pe stadionul Dunărea, în deschiderea etapei, liderul, CSU ”Dunărea de Jos”, a jucat cu Avântul Vânători, meci câștigat de studenți cu scorul 6 - 0, Unirea Braniștea - campioana de toamnă, a jucat în etapa a 19-a la Costache Negri, cu Viitorul, și s-a impus cu scorul 7 - 3, într-un alt joc disputat sâmbătă Agrostar Tulucești s-a impus cu scorul 2 - 1 pe terenul din Brăhășești în jocul cu Juventus Toflea, Avântul Drăgănești  a învins, scor 2 - 0, pe teren propriu, Muncitorul Ghidigeni, iar în singura remiză a etapei Victoria Independența și Viitorul Umbrărești au terminat jocul cu scorul 1 - 1.  Quantum Club Galați a stat.

CSU Dunărea de Jos conduce în Liga a IV-a Galați cu 45 de puncte din 17 jocuri, Zimbrul Slobozia Conachi este pe doi cu 42 de puncte din 16 jocuri, Unirea Braniștea a urcat pe locul trei cu 40 de puncte, 17 jocuri, iar Gloria Ivești este pe patru cu 38 de puncte din 17 jocuri. 

Etapa viitoare, 22 aprilie, este programat derby-ul campionatului, Zimbrul Slobozia Conachi, echipa de pe locul doi, va primi replica liderului CSU ”Dunărea de Jos”, echipa care se va impune va lua o primă opțiune pentru câștigarea ligii a patra gălățene. Celelalte jocuri ale etapei se vor disputa după programul: Avântul Vânători - Avântul Drăgănești, Muncitorul Ghidigeni - Juventus Toflea, Agrostar Tulucești - Viitorul Costache Negri, Unirea Braniștea - Victoria Independența și Viitorul Umbrărești - Quantum Club Galați.         
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger