Home » , , » Două gălățence, campioane naționale de baschet la Under 20

Două gălățence, campioane naționale de baschet la Under 20

Echipa de baschet a CSM Târgoviște la nivel de Under 20 a reușit să câștige titlul de campioană a României după trei turnee disputate, cu unul înainte de disputat. Din lotul formației dâmbovițene fac parte și două sportive gălățene formate de Phoenix – Claudia Cristea și Maria Vreme. Cele două jucătoare au și reușit să debuteze în sezonul precedent la echipa de senioare a Clubului Phoenix, iar în actuala ediție de campionat începuseră să facă parte din lotul principal al formației pregătite de Eugenio Rodrigues, doar că secția de senioare s-a desființat din cauza reducerilor bugetare, iar cele două jucătoare au fost legitimate de CSM Târgoviște.
Secția de senioare de baschet feminin s-a desființat pentru moment la Phoenix, după reducerile drastice bugetare din ultimii ani. Totuși, fetele care au început sezonul la Phoenix au reușit să atingă performanța în alte locuri! Claudia Cristea și Maria Vreme, două gălățence de la Phoenix, au câștigat titlul la Under 20 Feminin, alături de noua lor echipă - CSM Târgoviște.
Ne bucurăm de performanța gălățencelor noastre și le felicităm pe această cale, însă, ne pare rău în același timp de faptul că nu putem noi, în Galați, să ne bucurăm de performanțele gălățenilor noștri”, se arată într-un comunicat publicat de către CS Phoenix pe contul oficial de Facebook.

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger