Home » » Etapă de pauză pentru FC Universitatea în Liga a II-a

Etapă de pauză pentru FC Universitatea în Liga a II-aEchipele din seria I, Liga a II-a vor disputa duminică, 29 aprilie, meciurile din etapa a 11-a, din cele 14 ale sezonului. Liderul seriei, FC Universitatea va sta în acest weekend, gruparea gălățeană a jucat meciul din etapa a 11-a în devans, la 25 martie, și a câștigat cu scorul 2 - 1, pe terenul celor de la Real Craiova.

Contracandidata ”panterelor” la locul de promovare în eșalonul superior, Selena Constanța, va juca duminică, la Pașcani, cu Armonia Dolhești. În clasamentul seriei I, Liga a II-a, FC Universitatea conduce cu 31 de puncte din 11 jocuri, echipa din Constanța este pe doi cu 29 de puncte, 10 jocuri. 

După etapa din weekend, până la finalul sezonului, în Liga a II-a mai sunt de disputat trei etape, iar derby-ul pentru promovare FC Universitatea - Selena Constanța se va juca în etapa a 13-a, la 20 mai, pe stadionul SNC, din Constanța.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger