Home » » Finala în pericol. United a pierdut pe teren propriu cu Dunărea Călărași

Finala în pericol. United a pierdut pe teren propriu cu Dunărea Călărași

foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

”Minunea” reușită de United la mijlocul săptămânii, când a revenit de la 1 - 4, nu a mai putut fi repetată de vicecampioni în al doilea meci al săptămânii. Echipa lui Vitor Costa a pierdut cu scorul 1 - 2, meciul din prima etapă a returului grupelor semifinale cu Dunărea Călărași - echipă aflată pe locul trei în grupă.

Oaspeții au intrat în avantaj minim, scor 1 - 0, la pauză. Dunărea a marcat rapid în minutul 4, prin Rodrigo Confettura. Vicecampionii au replicat rapid, dar Borges a trimis în bară, iar Cireș a trimis pe lângă. În finalul reprizei cele două echipe au acumulat câte cinci greșeli, iar cu două minute rămase de jucat Dunărea a obținut lovitură de la zece metri, după ce gălățenii au acumulat a șasea greșeală, penalitate apărată de Răzvan Cătinenan, înlocuitorul lui Wellingiton, suspendat după eliminarea de etapa trecută.  

United a egalat la șapte minute de la reluare prin  Ovidiu Tudose, în urma unui contraatac. Trupa lui Marian Șotârcă a continuat să pună probleme în ofensivă, după ce au trimis în bară o lovitură liberă, iar în minutul 9.42 Confettura a reușit dubla. La faza premergătoare golului doi Cireș a rămas întins pe parchet solicitând un fault. La 1 - 2 Vitor Costa a riscat, iar Cireș a preluat și sarcini de portar, internațional gălățean a preluat tricoul distinctiv de ”fly - goalkeeper”. Planul lui Costa nu a putut fi pus în aplicare prea rapid, Borges a fost eliminat, a primit al doilea cartonaș galben, după ce a împiedicat reluarea jocului, iar United a jucat două minute cu un om mai puțin. Gălățenii au trecut cu bine peste momentul ”short-handed”, portarul Cătinean s-a remarcat cu o paradă spectaculoasă. Până la finalul jocului gălățenii au încercat egalarea, dar fără rezultat. Echipa din Călărași putea dubla avantajul în mai multe rânduri, ultima oară portarul de conjunctură Cireș s-a remarcat cu o intervenție în fața lui Marian Șotârcă.

Vitor Hugo Costa a folosit o rotație scurtă în jocul cu Dunărea: Burdujel, Cireș, Borges, Tudose - Covaci, Cojoc, Varela. Lașcu nu a jucat, a fost suspendat o etapă după eliminarea din meciul cu FK Odorhei, iar Crăciun nu a evoluat din cauza unei accidentări.

În clasament, după jocul cu Dunărea, United conduce grupa semifinală cu 7 puncte, FK Odorhei este pe locul doi cu 5 puncte, iar Dunărea pe trei cu un singur punct. United stă în etapa a doua din retur, Dunărea joacă la Călărași cu FK, 3 mai, iar în ultima etapă a play - off - ului, United se va deplasa la Odorhei pentru jocul cu FK în ”finala pentru finală”, meci ce se va disputa la data de 8 mai.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger