Home » , , » FOTBAL: CSU ”Dunărea de Jos” a deschis etapa de Paște cu o victorie la scor

FOTBAL: CSU ”Dunărea de Jos” a deschis etapa de Paște cu o victorie la scor


Etapa pascală din Liga a IV-a Galați a debutat cu o victorie la scor a liderului. Disputată în devans, la cererea clubului studențesc, partida de la Ghidigeni, dintre Muncitorul și CSU ”Dunărea de Jos”, s-a încheiat cu victoria, scor 6 - 0, a liderului, la pauză 4 - 0, în fața gazdelor de la Muncitorul Ghidigeni.

Adrian Grigoraș a marcat un hattrick, Adrian Anastasie a completat cu o dublă, iar lista marcatorilor a fost închisă de reușita lui Daniel Cană. Jocul de la Ghidigeni a fost început de studenți cu formula: Nicu Măstăcan - Giuliano Apostol, Ionuț Florea, Rareș Antofe, Mădălin Hilohi, Gheorghiță Țuiu, Alexandru Stancu, Lucian Ignat, Constantin Chiciuc, Adrian Grigoraș, Adrian Anastasie. Au mai jucat: Bogdan Popv, Daniel Cană, Alexandru Perju. Antrenor: Cătălin Savu.  

”Am avut un meci destul de greu, echipa din Ghidigeni este redutabilă pe teren propriu. Am avut noroc că am marcat rapid și ne-am făcut ușor jocul. Sunt mulțumit de evoluția tuturor jucătorilor din lot”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu, despre meciul de la Ghidigeni. 

Victoria de la Ghidigeni este a 14-a pentru lider, în 16 jocuri studenții au acumulat 42 de puncte. Pentru CSU ”Dunărea de Jos” urmează meciul de pe teren propriu, etapa a 19-a, cu Avântul Vânători, 15 aprilie, urmând ca în etapa a 20-a să joace derby-ul campionatului pe terenul celor de la Zimbrul Slobozia Conachi, 22 aprilie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger