Home » , , , , , » FOTBAL: CSU ”Dunărea de Jos” întâlnește Gloria Ivești în derby-ul etapei a 21-a din Liga a IV-a

FOTBAL: CSU ”Dunărea de Jos” întâlnește Gloria Ivești în derby-ul etapei a 21-a din Liga a IV-a


În campionatul Ligii a IV-a Galați se vor disputa la finalul săptămânii, pe parcursul a doua zile, sâmbătă și duminică, 28 - 29 aprilie, meciurile din etapa a 21-a. Etapa programează un alt meci important cu implicații în partea superioară a clasamentului. Sâmbătă, de la ora 12.00, pe terenul sintetic al stadionului Dunărea, liderul, CSU ”Dunărea de Jos” va juca cu cei de la Gloria Ivești, meciul tur, disputat pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești a fost câștigat de Gloria, scor 2 - 0.  Tot sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul ”Comunal” din Brăhășești”, Juventus Toflea va juca cu cei de la Avântul Vânători, 3 - 6 în tur. 

Duminică, începând cu ora 12.00, se vor disputa jocurile: Victoria Independența - Agrostar Tulucești (1 - 1 în tur), Viitorul Costache Negri - Muncitorul Ghidigeni (1 - 8 în tur), Avântul Drăgănești - Zimbrul Slobozia Conachi (în tur Zimbrul a câștigat cu scorul 3 - 1), urmând ca etapa să fie închisă de la ora 16.00, cu jocul Quantum Club Galați - Unirea Braniștea, (în tur 1 - 2), meciul se va disputa pe stadionul Siderurgistul, de la ora 16.00. 

După 21 de etape CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 46 de puncte, 18 jocuri, Zimbrul Slobozia Conachi este pe doi cu 43 de puncte (17 jocuri), Unirea Braniștea ocupă  locul trei cu 43 de puncte (18 jocuri), iar Gloria Ivești închide partea superioară a clasamentului cu 38 de puncte (17 jocuri).
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger