Home » , » FOTBAL: Echipa satelit FC Universitatea deschide etapa a X-a din Liga a III-a

FOTBAL: Echipa satelit FC Universitatea deschide etapa a X-a din Liga a III-a


Echipele din al treilea eșalon au programate în finalul acestei săptămâni meciurile din etapa a zecea. Grupa gălățeană FC Universitatea - participantă în Liga a III-a cu echipa secundă, are programat în etapa a zecea joc pe terenul celor de la CF Onești, meci ce va deschide etapa cu numărul zece din seria I, Liga a III-a, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 13.00. 

În clasamentul seriei echipa secundă FC Universitatea -  aflată la sezonul de debut în Liga a III-a, este pe locul cinci cu zece puncte acumulare în nouă jocuri, trei victorii - o remiză, în timp ce echipa din Onești este pe locul șapte, penultimul, cu șapte puncte acumulate în opt jocuri. Jocul de la Onești este primul din cele două programate în deplasare pentru echipa secundă, etapa viitoare, 29 aprilie, ”panterele mici” au programat meci pe terenul celor de la CS Nicu Gane Fălticeni, 29 aprilie.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger