Home » , , » FOTBAL: Echipa secundă FC Universitatea a pierdut pe terenul viceliderului din Liga a III-a

FOTBAL: Echipa secundă FC Universitatea a pierdut pe terenul viceliderului din Liga a III-a

foto: FC Universitatea Galați

Echipa secundă a clubului FC Universitatea Galați a jucat sâmbătă cel de al 11-lea joc în campionatul Ligii a III-a. Fetele pregătite de Alexandru Caracaș au jucat la Fălticeni, pe stadionul ”Tineretului”, cu echipa Clubului Sportiv Nicu Gane Fălticeni, viceliderul seriei I din Liga a III-a. 

Satelitul clubului Universitatea a pierdut jocul cu echipa din Fălticeni cu scorul 2 - 0. În urma înfrângerii de la Fălticeni, din etapa a 11-a, FC Universitatea este pe locul cinci în clasamentul la zi cu 13 puncte din 11 jocuri. Până la finalul sezonului Ligii a III-a mai sunt de disputat trei etape, iar FC Universitatea va juca după programul: etapa a 12-a, 6 mai, stadionul Siderurgistul, cu Progresul București, etapa a 13-a, 20 mai, Vulpițele galbene Roman - FC Universitatea, iar sezonul de debut în Liga a III-a va fi încheiat de FC Universitatea 2 cu un joc pe teren propriu cu CSM Pașcani, 27 mai.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger