Home » , , » FOTBAL: Etapă cu miză pentru SC Oțelul în lupta pentru promovare, Lieștiul stă în etapa 23-a din Liga a III-a

FOTBAL: Etapă cu miză pentru SC Oțelul în lupta pentru promovare, Lieștiul stă în etapa 23-a din Liga a III-a


Echipele din Liga a III-a vor susține la finalul acestei săptămâni meciurile etapei a 23-a, din cele 30 programate în acest sezon. Dintre cele două echipe gălățene rămase în competiție în etapa 23-a vor juca doar cei de la SC Oțelul, Sporting Liești are etapă de pauză. 

Etapa a 23-a are miză dublă pentru echipele implicate în lupta la promovare Pe lângă meciul de la Târgu Secuiesc, dintre covăsnenii de la KSE și Oțelul, sâmbătă, la Miercurea Ciuc celelalte două echipe implicate în lupta pentru promovare, FK Miercurea Ciuc și Aerostar  Bacău, vor juca între ele. În momentul de față, înaintea jocurilor din etapa a 23-a, Aerostar Bacău este pe primul loc, cu 52 de puncte din 21 de partide disputate, urmată de către SC Oțelul (21 de meciuri) și Miercurea Ciuc (20), ambele cu câte 46 de puncte. 

Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Sporting Lișeti va sta în etapa a 23-a. Echipa din Liești avea programat inițial meci pe teren propriu cu cei de la Metalosport, dar cum echipa gălățeană a fost exclusă din Liga a III-a după câteva etape din retur, Lieștiul va câștiga meciul cu 3 - 0 la ”masa verde”. Înaintea etapei a 23-a Sporting Lișeti este pe locul cinci în clasamentul seriei cu 37 de puncte din 21 de jocuri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger