Home » » FOTBAL: FC Universitatea adună victorie după victorie în drumul spre Liga I

FOTBAL: FC Universitatea adună victorie după victorie în drumul spre Liga I
”Panterele” de la FC Universitatea continuă parcursul fără greșeală în drumul spre Liga I. Gălățencele au jucat sâmbătă, dis-de-dimineață, de la ora 10.15, pe sinteticul de la Siderurgistul, cu Onix Râmnicu Sărat, echipa de pe locul trei, grupare ce, la prima vedere, se putea implica în lupta pentru promovarea în eșalonul superior.

Liderul nu le-a oferit prea multe șanse fetelor de la Râmnicu Sărat să demonstreze de ce sunt pe locul trei și s-a impus cu 3 - 1. Căpitanul Loredana Nica a deschis scorul rapid, în minutul 9, până în pauză universitarele și-au dublat avantajul, prin reușita internaționalei din Republica Moldova, Iriska Topal in minutul 40. La reluare ”panterele” s-a desprins la 3 - 0, minutul 49, după o altă reușită a Iriskăi Topal. Cu opt minute înainte de final oaspetele au marcat golul de onoare


 Jocul cu Onix a fost început de FC universitatea cu formula: Roxana Pazargic - Alexandra Ivan, Elena Țuțuianu, Olga Cușinova, Elena Ivan - Dumitrița Prisăcari, Mădălina Sfinteș - Maria Stamate, Elena Răduc, Monica Bențoiu - Loredana Nica. Au mai jucat: Iriska Topal, Roxana Ioan, Andreea Surcică, Valentina Ivan și Anastasia Sivolobova. Antrenori: Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș. Gruparea gălățeană nu se poate baza pe serviciile internaționalei Carmen Marcu, jucătoare accidentată.

 
Victoria cu Onix este a opta în actuala ediție a ligii secunde pentru FC Universitatea, iar în clasament gruparea condusă de Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș este prima cu 25 de puncte din nouă jocuri, golaveraj 36 - 6. Pentru FC Universitatea urmează deplasarea de la Dolhești, unde vor întâlni Armonia, în jurul datei de 15 aprilie, urmând ca pe teren propriu să joace în etapa a X-a cu Măgura Bacău, 22 aprilie.

În etapa din week-end au jucat și fetele de la Selena Constanța, principala contracandidată a ”panterelor” pentru locul care asigură promovarea în prima ligă. Gruparea din Constanța a jucat pe teren propriu cu Măgura Bacău și s-a impus cu scorul 7 - 0. Echipa din Constanța este pe locul doi în serie cu 22 de puncte din opt jocuri, golaveraj 29 - 5.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger