Home » , , , , » FOTBAL: În Liga a IV-a, sâmbătă, se joacă derby-ul campionatului Zimbrul Slobozia Conachi - CSU ”Dunărea de Jos”

FOTBAL: În Liga a IV-a, sâmbătă, se joacă derby-ul campionatului Zimbrul Slobozia Conachi - CSU ”Dunărea de Jos”

foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

În Liga a IV-a sunt programate să se dispute sâmbătă - duminică, 20 - 21 aprilie, meciurile din etapa a 20-a. Etapa este marcată de derby-ul campionatului dintre Zimbrul Slobozia Conachi, echipa de pe locul doi, și CSU ”Dunărea de Jos”, liderul primului eșalon fotbalistic județean. Din cauza lucrărilor cu infrastructura terenului de la Slobozia Conachi, meciul se va disputa la Galați, stadionul Siderurgistul, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 16.00. 

Sâmbătă, 21 aprilie, de la aceeași oră 16.00, se va juca un alt meci, la Vânători, cei de la Avântul vor primi replica Avântului din Drăgănești. Celelalte meciuri din etapa a 20-a se vor disputa duminică, 22 aprilie, de la ora 12.00, iar programul de disputare al jocurilor este: Muncitorul Ghidigeni - Juventus Toflea, Viitorul Umbrărești - Quantum Club Galați, Unirea Braniștea - Victoria Independența și Agrostar Tulucești - Viitorul Costache Negri, meciul se va disputa pe terenul sintetic al stadionului Dunărea, de la ora 16.00.

CSU Dunărea de Jos conduce în Liga a IV-a Galați cu 45 de puncte din 17 jocuri, Zimbrul Slobozia Conachi este pe doi cu 42 de puncte din 16 jocuri, Unirea Braniștea este pe locul trei cu 40 de puncte, 17 jocuri, iar Gloria Ivești este pe patru cu 38 de puncte din 17 jocuri. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger