Home » , , , , , » FOTBAL: Liderul deschide etapa de Paște din Liga a IV-a, viceliderul are etapă de pauză

FOTBAL: Liderul deschide etapa de Paște din Liga a IV-a, viceliderul are etapă de pauză


Campionatul Ligii a IV-a continuă în acest final de săptămână cu meciurile din etapa a 18-a. Cu două excepții, meciurile echipelor ”municipale”, etapa se va disputa sâmbătă, 7 aprilie. Excepțiile sunt jocurile CSU ”Dunărea de Jos” - Muncitorul Ghidigeni, la cererea clubului studențesc meciul se va disputa vineri, 6 aprilie, de la ora 12.00, și jocul dintre Quantum Club Galați și Victoria Independența, meciul se va juca în ”închiderea” etapei, marți, 10 aprilie, de la ora 17.00. 

Meciurile de sâmbătă se vor disputa de la ora 12.00, după programul: Avântul Vânători - Gloria Ivești, Agrostar Tulucești - Avântul Drăgănești (stadion Băleni), Unirea Braniștea - Juventus Toflea, Viitorul Umbrărești - Viitorul Costache Negri, Zimbrul Slobozia Conachi stă în etapa din acest weekend.    

CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 39 de puncte, la egalitate cu cei de la Zimbrul Slobozia Conachi, echipa de pe locul doi. Plutonul fruntaș din Liga a IV-a este completat de: Gloria Ivești, locul trei, 35 de puncte, Unirea Braniștea, locul 4, 34 de puncte. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger