Home » » FOTBAL: ”Panterele negre” se duelează cu ”pisicile roșii” duminică pe stadionul Siderurgistul

FOTBAL: ”Panterele negre” se duelează cu ”pisicile roșii” duminică pe stadionul SiderurgistulPrima echipă de la FC Universitatea are programată la finalul acestei săptămâni o nouă ”finală” în cursa pentru promovarea în Liga I. Duminică, 22 aprilie, de la ora 15.00, pe stadionul Siderurgistul, ”panterele” de la FC Universitatea vor juca pe teren propriu cu ”pisicile roșii” de la Măgura Bacău.  

”Panterele” conduc în clasamentul seriei I din Liga a II-a cu 28 de puncte, din zece jocuri, și nu au voie să facă pași greșiți în etapa de duminică, mai ales că principala contracandidată, Selena Constanța, locul doi 25 de puncte, un meci mai puțin disputat, va juca pe teren propriu cu ultima clasată din serie Viitorul Reghin. Echipa din Bacău, adversarele fetelor de la Universitatea, ocupă locul patru în serie cu zece puncte acumulate în cele nouă jocuri disputate. 

Meciul de duminică de pe stadionul Siderurgistul va fi arbitrat de Dorin Burloiu, din Galați, iar la cele două linii vor fi: Florin Vișan din Galați și Florin Iftode din Târgu Bujor.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger