Home » , » FOTBAL: ”Satelitul” FC Universitatea joacă sâmbătă pe terenul viceliderului

FOTBAL: ”Satelitul” FC Universitatea joacă sâmbătă pe terenul viceliderului


În Liga a III-a feminină sunt programate meciurile din etapa a 11-a. Echipa secundă de la FC Universitatea va juca în etapa de la finalul săptămânii, sâmbătă, 28 aprilie, la Fălticeni, pe terenul viceliderului seriei, CS Nicu Gane Fălticeni.  

”Panterele” sunt pe locul patru în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu 13 puncte din 10 jocuri, în timp ce gazdele jocului de sâmbătă ocupă poziția a doua în clasamentul seriei cu 19 puncte din zece jocuri. Meciul de la Galați, din tur, a fost câștigat de echipa suceveană cu scorul 4 - 2. După jocul de la Fălticeni, până la finalul sezonului, ”panterele” mai au de disputat trei jocuri. În etapa a 12-a gruparea gălățeană va juca pe teren propriu cu Progresul București, 6 mai, în jurul datei de 20 mai, universitarele vor juca pe terenul Vulpițelor Galbene din Roman, urmând ca sezonul să fie încheiat cu un joc  pe teren propriu, 27 mai cu CSM Pașcani.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger