Home » , » FOTBAL: SC Oțelul a urcat un loc în clasament după prima victorie din retur

FOTBAL: SC Oțelul a urcat un loc în clasament după prima victorie din retur

  sursa foto: facebook/ SC Oțelul
sursa foto: facebook/ SC Oțelul

În etapa a 20-a din Liga a III-a Suporter Club Oțelul Galați a obținut prima victorie din retur. Gălățeni au jucat pe teren propriu cu Sănătatea Darabani și s-au impus cu scorul 3 - 0, la pauză 2 - 0. Victoria cu echipa din Darabani este a doua din retur pentru SC Oțelul, prima obținută pe teren, în etapa intermediară de la mijlocul săptămânii SC Oțelul a obținut primele trei puncte din retur, după excluderea celor de la Metalosport. 

În prima victorie de pe teren obținută pentru SC Oțelul au marcat: Muscă, Necșulescu, până în pauză, și Bahnașu după 15 minute din partea secundă. Jocul cu echipa din Darabani a fost început de SC Oțelu cu formula: Udeanu - David, Gâță, Moglan, Manău, Necșulescu, Crihană, Bîrlîdeanu, Bahnașu, Sălăgeanu, Muscă. Au mai jucat: Sevastian, Chriac, Danciu și Silvestre. 

După victoria cu echipa din Darabani, dar și profitând de eșecul 1 - 2 al celor de la CSM Roman la Liești, SC Oțelul a urcat pe locul tei în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu 37 de puncte din 18 jocuri, la șase puncte în spatele liderului Aerostar Bacău. Pentru SC Oțelul urmează două jocuri în deplasare, prima dată marți, 3 aprilie, gălățenii vor juca la Rădăuți, cu Bucovina, meci restant din etapa a 19-a, iar vineri 6 aprilie, în etapa a 21-a, SC Oțelul va juca pe terenul celor de la CSM Pașcani. Pe teren propriu SC Oțelul v mai juca în etapa a 25-a, cu CSM Roman, 25 aprilie, în etapa a 22-a, SC Oțelul trebuia să joace la Galați cu Avântul Valea Mărului, dar echipa din Valea Mărului s-a retras din competiție între tur și retur și va pierde toate meciurile cu scorul 3 - 0. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger