Home » , , , , , » FOTBAL: Victorii pe linie pentru favorite în etapa a 17-a din Liga a IV-a

FOTBAL: Victorii pe linie pentru favorite în etapa a 17-a din Liga a IV-a


După pauza de la finalul săptămânii trecute Liga a IV-a Galați, primul eșalon fotbalistic județean, a revenit cu jocurile din etapa a 17-a, etapă în care favoritele și-au respectat statutul și au câștigat meciurile disputate. 

Etapa a fost deschisă de jocul liderului, CSU ”Dunărea de Jos” a obținut a 13-a victorie stagională, scor 3 - 0, contra unei alte echipe nou promovată Agrostar Tulucești. Viceliderul Zimbrul Slobozia Conachi a reușit scorul etapei, 10 - 0, pe sinteticul de la Siderurgistul, contra celor de la Avântul Vânători, Gloria Ivești a replicat cu o victorie 5 - 0, pe teren propriu, cu Muncitorul Ghidigeni, în timp ce Unirea Braniștea a trecut la limită, scor 3 - 2, în fieful celor de la Avântul Drăgănești. Pentru campioana de toamnă este prima victorie din retur. 

În celelalte jocuri ale etapei Viitorul Costache Negri a învins Quantum Club Galați cu scorul 4 - 1, Juventus Toflea a pierdut meciul de pe teren propriu, scor 3 - 4, cu Viitorul Umbrărești, iar Victoria Independența a stat din cauza numărului impar de echipe din Ligă. 

CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 39 de puncte, golaveraj 74 - 12, studenții sunt urmați de Zimbrul Slobozia Conachi, 39 de puncte, golaveraj 70 - 19, Gloria Ivești este pe locul trei cu 35 de puncte, iar Unirea Braniștea cu 34 de puncte închide plutonul fruntaș din Liga a IV-a.  

Etapa a 18-a, datorită sărbătorilor Pascale, se va disputa pe parcursul a doua zile, vineri - sâmbătă, 6 - 7 aprilie. În deschiderea etapei, vineri, 6 martie, liderul, CSU ”Dunărea de Jos”, va juca la Ghidigeni cu Muncitorul, celelalte jocuri ale etapei se vor disputa sâmbătă, 7 aprilie, după programul: Avântul Vânători - Gloria Ivești, Agrostar Tulucești - Avântul Drăgănești, Unirea Braniștea - Juventus Toflea, Viitorul Umbrărești - Viitorul Costache Negri și Quantum Club Galați - Victoria Independența, Zimbrul Slobozia Conachi stă în etapa a 18-a.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger