Home » » FUTSAL: Etapă de pauză pentru United

FUTSAL: Etapă de pauză pentru United

foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

În prima ligă de futsal se vor disputa la finalul săptămânii meciurile din etapa a doua din grupele semifinale. Vicecampionii de la United vor avea etapă de pauză în acest week - end, dar celelalte două echipe din grupă vor juca între ele. Sâmbătă, 21 aprilie, începând cu ora 18.30, la Odorhei, în Sala Sporturilor, cele două colege de grupă ale gălățenilor, FK Odorheiu Secuiesc și Dunărea Călărași, vor juca între ele. 

Indiferent de rezultatul meciului de sâmbătă United se va menține pe primul loc în Grupa semifinală B. După victoria de la Călărași, și cele trei puncte primite ca urmare a locului secund ocupat la finalul sezonului regulat, vicecampionii au 6 puncte, FK Odorheiu Secuiesc este pe doi cu un punct, iar Dunărea Călărași este ultima fără puncte. 

Săptămâna viitoare gălățenii vor juca două meciuri consecutive pe teren propriu. Prima dată, miercuri, 25 martie, de la ora 18.00, vicecampionii vor juca cu FK Odorheiu Secuiesc, iar duminică, 29 aprilie, de la ora 18.00, vor întâlni Dunărea Călărași. Cu două rezultate pozitive în cele două jocuri gălățenii pot rezolva calificarea în finală cu două etape înainte de finalul grupelor semifinale.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger