Home » » FUTSAL: United a câștigat recursul cu Timișoara

FUTSAL: United a câștigat recursul cu TimișoaraDupă mai multe amânări Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal a anunțat decizia în cazul Informatica Timișoara - United. Recursul formulat de clubul gălățean, sancționat cu înfrângere la ”masa verde” cu scorul 0 - 5 de Comisia de Disciplină și Etică, a fost admis, iar United a câștigat la masa verde disputa cu cei de la Informatica. ”Admite recursul formulat de ACS United Galați împotriva Hotărârii numărul 26/7.02.2018, pronunțată de CDE a FRF, în contradictoriu cu CS Informatica Timișoara. Sancționează pe CS Informatica Timișoara cu pierderea meciului prin forfait (0 - 5), în favoarea CS United Galați, în temeiul art 13.1 din Regulamentul de Organizare a Competițiilor de Fotbal în sală. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 de zile lucrătoare”, este comunicatul FRF.   

Schimbarea deciziei Comisiei de Disciplină și Etică are implicații în clasament. Astfel, cu cele trei puncte din jocul cu Informatica Timișoara vicecampionii de la United urcă pe locul doi cu 43 de puncte patru puncte mai mult decât echipa din Timișoara. În urma deciziei Comisiei de Recurs United va încheia sezonul regulat din Liga I pe locul doi, indiferent de rezultatul meciului de sâmbătă, cu Informatica Timișoara. Gălățenii vor fi unul din cei doi lideri din grupele semifinale ce se vor forma după încheierea sezonului regulat.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger