Home » , » HOCHEI: Gălățeanul Marius Trandafir, antrenor secund al României la Campionatul Mondial Divizia IB

HOCHEI: Gălățeanul Marius Trandafir, antrenor secund al României la Campionatul Mondial Divizia IB


Naționala de seniori a României va susține, între 22 și 28 aprilie, în Lituania, la Kaunas,  Zalgiris Arena, meciurile de la Campionatul Mondial Divizia I Grupa B - al treilea eșalon valoric mondial. La acțiunea din Lituania selecționata României va fi pregătită, cel puțin deocamdată, de gălățeanul Marius Trandafir împreună cu Nelu Alexe. Cei doi tehnicieni au pregătit echipa României, împreună cu canadianul Martin Lacroix, anul trecut la Mondialul de la Galați (Divizia a II-a Grupa A) când România a promovat în eșalonul superior, Grupa B a Diviziei I.

La actuala ediție a Mondialelor, România, locul 29 în clasamentul IIHF World Ranking, va juca după programul: 22 aprilie, cu Ucraina (locul 23 în IIHF World Ranking), 23 aprilie, cu Lituania (locul 26 în IIHF World Ranking), 25 aprilie, cu Estonia, (locul 27 în clasamentul IIHF), 27 aprilie, cu Japonia, (locul 22 în ierarhia IIHF), 28 aprilie, cu Croația, locul 25 în clasamentul IIHF).     

Altfel, dintre jucătorii care au încheiat actuala ediție a Campionatului Național de Seniori cu Dunărea nici unul nu a fost selecționat în lotul lărgit al României. În schimb,  va juca pentru România fundașul Flinta Botond - recent campion cu SC Miercurea Ciuc, jucător ce a început sezonul la Dunărea, iar fundașul  Volodymyr Romanenko, a fost selecționat în lotul echipei naționale a Ucrainei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger