Home » , , , » HOCHEI: ”Gladiatorii” se întorc cu victorii de la ultimul turneu din CJHL

HOCHEI: ”Gladiatorii” se întorc cu victorii de la ultimul turneu din CJHL


Selecționata sub 16 ani Gladiators Dunărea Galați a susținut zilele trecute, în Cehia, la Brumov-Bylnice, meciurile ultimului turneu din Carpathian Junior Hcockey League. Turneul din Cehia a fost început cu două înfrângeri de ”gladiatori”, 3 - 6 cu STS Sanok (Polonia) și 1 - 3 cu  HK Mládež Michalovce (Slovacia). În a doua zi de competiție a apărut și prima victorie, scor 7 - 3, cu gazdele de la  HA Brumov - Bylnice (Cehia), și 0 - 1 cu Debreceni HK (Ungaria). Duminică, în ultima zi de turneu ”gladiatorii” au încheiat meciurile după șuturile de departajare. După victoria, scor 5 - 4, cu ucrainienii de la Kryzhynka Kiev, a urmat înfrângerea, scor 3 - 4 cu cealaltă echipă din Ucraina din turneu, Sdyusshor Harkov. 

Înainte de ultima zi de competiție s-a disputat și All Star Game -ul actualei ediții a CJHL U 16, iar Cătălin Capșa, Raul Maftei, Claudiu Mladin, Ronald Ponechal și Vasile Nicolae Rareș au reprezentat selecționata gălățeană la meciul stelelor.

Gladiators Dunărea Galați, antrenori Ievgeni Pisarenko și Cristi Munteanu,  a încheiat actuala ediție a CJHL U 16, patru turnee, pe locul șase, din șapte echipe, cu 19 puncte din 24 de jocuri, șase victorii. Sezonul trecut, cel de debut al competiției CJHL, a fost încheiat de selecționată pe locul șase. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger