Home » , , » HOCHEI: ”Gladiatorul” Dragoș Petrică a marcat pentru România la Campionatul Mondial IB U 18

HOCHEI: ”Gladiatorul” Dragoș Petrică a marcat pentru România la Campionatul Mondial IB U 18

Echipa națională sub 18 ani a României susține în acest zile, în Ucraina, la Kiev, meciurile de la Campionatul Mondial Divizia I, Grupa B. În meciul de miercuri, pierdut de echipa pregătită de antrenorul gălățean Cornel Chiriță cu scorul 1 - 7, în fața Austriei, golul României a fost marcat de Dragoș Petrică, unul dintre ”gladiatorii” din lotul României de la Mondial. La competiția din Ucraina, în lotul României, mai sunt selecționați: Remus Gheorghe, Gladiators Dunărea Galați, Raul Caranfil și Adrian Lefterache, jucători formați la Gladiators Dunărea Galați, acum legitimați la Steaua.    

Altfel, cu o etapă înainte de finalul Campionatului Mondial Divizia I, Grupa B, România este pe ultimul loc în grupă fără puncte din patru jocuri, juniorii fiind ca și retrogradați în Grupa A a Diviziei a II-a. La Mondialul din Ucraina rezultatele României U 18 de până acum sunt: 0 - 5 cu Ungaria, 3 - 5 cu Japonia, 1 - 7 cu Italia și 1 - 7 cu Austria. Vineri, de la ora 20.00, echipa condusă de Cornel Chiriță va susține ultimul meci de la Mondial cu echipa națională a Ucrainei. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger