Home » , » HOCHEI: România a învins Croația și se menține in Grupa B a Diviziei I

HOCHEI: România a învins Croația și se menține in Grupa B a Diviziei IEchipa națională de seniori a României a încheiat evoluția de la Campionatul Mondial, Divizia I, Grupa B, cu o victorie. În ultimul meci al competiției din Lituania, ”tricolorii” au jucat cu reprezentativa similară a Croației, într-o veritabilă finală pentru menținerea în al treilea eșalon valoric mondial. 

Echipa pregătită de slovacul Julius Penzes, alături de Marius Trandafir și Nelu Alexe, a învins Croația cu scorul 7 - 3 ( 2 - 0, 2 - 1, 3 - 2), și a încheiat turneul pe locul 5, cu 4 puncte, poziție care asigură menținerea României din Grupa B a Diviziei I. Rezultatele României înregistrate la Mondialul din Lituania: 0 - 3 cu Ucraina, 3 - 8 cu Lituania, 0 - 1 cu Estonia, 2 - 3, după prelungiri, cu Japonia și 7 - 3 cu Croația. 

România a obținut promovarea în Divizia I, Grupa B, după ce a câștigat Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, competiție ce s-a disputat anul trecut la Galați, Patinoarul Dunărea. La ediția din acest an a Mondialului echipa României nu a putut utiliza jucătorii ucrainieni naturalizați: Yemelianenko, Borysenko, Kyrychenko, Zabludovski, după o contestație depusă de echipa Ucrainei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger