Home » , » HOCHEI: România a pierdut meciul de debut la Campionatul Mondial Divizia I, Grupa B

HOCHEI: România a pierdut meciul de debut la Campionatul Mondial Divizia I, Grupa B


Naționala de seniori a României a pierdut jocul de debut la Campionatul Mondial, Divizia I, Grupa B, competiție ce se dispută în Lituania, la Kaunas. Selecționata României, pregătită de slovacul Julius Penzes, alături de Marius Trandafir și Nelu Alexe, a cedat cu scorul 0  - 3 (0 - 1, 0 - 2, 0 - 0), jocul cu echipa Ucrainei.

Două dintre golurile Ucrainei au fost marcate de jucători ce au activat în sezonul recent încheiat în România. Dmytro Nimenko,  fost la Progym Gherogheni în sezonul trecut, dar și la Dunărea Galați în precedentele sezoane, a marcat pentru 2 - 0, iar Nikita Butsenko, Progym Gheorgheni, a stabilit scorul final 3 - 0. De altfel, cei doi au pasat decisiv la golul care a deschis scorul, iar pentru Ucraina  a evoluat Volodymyr Romanenko, fundaș ce a jucat în sezonul trecut pentru Progym Gheorgheni și Dunărea Galați. 

Pentru echipa națională a României urmează jocul de luni, 23 aprilie, de la ora 19.30, cu gazdele turneului Lituania. Aici   poate fi văzut un rezumat al jocului României cu Ucraina. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger