Home » , , » HOCHEI: Trei ”gladiatori” selecționați în lotul României pentru Campionatul Mondial Divizia I Grupa B U 18

HOCHEI: Trei ”gladiatori” selecționați în lotul României pentru Campionatul Mondial Divizia I Grupa B U 18

 
Echipa națională de juniori sub 18 ani a României va susține, între 14 și 20 aprilie, în Ucraina, la Kiev, jocurile de la Campionatul Mondial Divizia I, Grupa B - al treilea eșalon valoric mondial. Naționala României, pregătită de antrenorul gălățean Cornel Chiriță, va juca la competiția din capitala Ucrainei alături de echipele naționale similare ale: Austriei, Ungariei, Italiei, Japoniei și Ucrainei.

În lotul lărgit al României au fost selecționați trei jucători de la Dunărea, fundașul Raul Caramfil (jucător ce a evoluat în acest sezon pentru Steaua în Campionatul Național de Seniori) și atacanții: Remus Gheorghe și Dragoș Petrică. La turneul din Ucraina echipa României va juca după programul: 14 aprilie, ora 20.00, cu Ungaria, 15 aprilie, ora 16.30, cu Japonia, 17 aprilie, ora 13.00, cu Italia, 18 aprilie, ora 13.00, cu Austria, și 20 aprilie, ora 20.00, cu Ucraina.  

Echipa României sub 18 ani este nou promovată în Grupa B a Diviziei I, după ce anul trecut, cu Cornel Chiriță antrenor principal, România a câștigat Grupa A a Diviziei a II-a, grupă ce s-a disputat la Gangneung, în Coreea de Sud. Din lotul cu care România a promovat în eșalonul superior au făcut parte și doi ”gladiatori”, Remus Gheorghe și Denis Diaconu, după ce în lotul lărgit au fost selecționați portarii Adrian Ionescu și Andrei Giurgea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger