Home » , , , » HOCHEI: Truenu în Cehia pentru ”gladiatori” în CJHL

HOCHEI: Truenu în Cehia pentru ”gladiatori” în CJHLÎntre 6 și 8 aprilie, în Cehla, Brumov-Bylnice, selecționata de juniori sub 16 ani Gladiators Dunărea Galați va susține meciurile din turneul patru, și ultimul, din actuala ediție a CJHL. ”Gladiatorii” vor juca meciurile din turneul patru în Cehia, la Brumov - Bylnice, alături de alte șase echipe: Debreceni HK, Ungaria, HK Mládež Michalovce, Slovacia, Kryzhynka Kiev, Ucraina, Sdyusshor Harkov, Ucraina, STS Sanok, Polonia, și gazdele de la HA Brumov-Bylnice, Cehia.

”Gladiatorii” vor juca primul meci vineri, de la ora 9.20, contra celor polonezilor de la STS Sanok, iar de la ora 14.40, selecționata gălățeană va juca cu slovacii de la HK Mládež Michalovce. Sâmbătă, de la ora 10.40, echipa gălățeană va întâlni gazdele de la HA Brumov-Bylnice, urmând ca la ora 16.00, să joace contra celor de la Debreceni HK. Duminică hocheiștii gălățeni vor juca cu Kryzhynka Kiev, de la ora 8.00, iar de la ora 12.00, vor întâlni cealaltă echipă din Ucraina din CJHL, Sdyusshor Harkov. Și la ediția din acest an se va organiza un meci ”All Star Game”, acesta este programat să se dispute sâmbătă, 7 aprilie, de la ora 17.20.

Înaintea ultimei rotații ”gladiatorii”, antrenați de Evgheni Pisarenko, sunt pe locul cinci în clasament cu 13 puncte din 18 jocuri, patru victorii. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger