Home » » Limitat la pariuri online? Învață cum poți să previ asta!

Limitat la pariuri online? Învață cum poți să previ asta!Sunt numeroase cazurile în care pariorii onești au probleme din cauza măsurilor de precauție pe care bookmakerii și le iau pentru a nu fi fraudați de clienții rău-intenționați.

Poate că te-ai confruntat și tu cu o asemenea situație, să te trezești cu contul de pariuri blocat fără să fi comis nicio greșeală cu bună știință. Dacă nu ai pățit-o, asigură-te că nu se va întâmpla nici în viitor aflând despre cauzele ce pot duce la blocarea contului. În acest fel îți va fi ușor să previ bătaia de cap.

De ce apar limitările


Mulți pariori care se plâng pe forumuri că au fost limitați, sau chiar că le-au fost blocate conturile, își exprimă bănuiala că agenția de pariuri i-a pedepsit pentru că au fost „prea profitabil”. Ce-i drept, cu excepția Betfair, operatorii care funcționează legal în România au tendința să limiteze miza maximă jucată de un parior care a câștigat mulți bani într-un interval recent.

Vorbim, însă, de sume foarte mari raportat la România, obținute eventual prin utilizarea unei strategii de joc. Nu am auzit de cazuri în care cineva să fi fost blocat dacă a depus 50 de lei și a câștigat 2.000 de lei în câteva luni.  Dacă îți merge chiar atât de bine la pariuri și ai un profit cu cinci zerouri, poți evita limitarea mizei pierzând intenționat câte un pariu, din când în când. În felul acesta, angajații operatorului își dau seama că nu ești o „mașinărie” de pariuri, care poate provoca pierderi majore casei de pariuri. 

Sunt trei posibilități

Sunt și pariori care pur și simplu nu știu de ce au fost limitați, pentru că nu avuseseră cine știe ce câștiguri. Sunt trei posibilități: fie au încălcat regulamentul agenției de pariuri cu bună știință, fie au încălcat un regulament nescris, fie au fost confundați cu niște pariori puși pe rele. Oricum ar fi, este foarte important să citești secțiunea Termeni și Condiții atunci când îți deschizi cont. Știu, este foarte stufoasă, însă te poate scuti de multe neplăceri pe viitor.

Să luăm pe rând cele trei variante prezentate mai sus:

1. Regulament încălcat cu bună știință. Există așa-zisa categorie a vânătorilor de promoții, care își fac conturi multiple pentru a beneficia de oferta caselor de pariuri online pentru clienții noi.  Aceștia sunt ușor de depistat, fie la verificarea contului, fie pentru că se autentifică de pe același IP.
O altă categorie de pariori care încearcă să trișeze sunt cei care stau în legătură cu un prieten aflat pe stadion și află instant când se petrece ceva important. Aceste informații ajung cu întârziere de câteva secunde la operator, deci se poate profita de delay.

De asemenea, casele de pariuri online îi penalizează pe cei care încearcă să profite de erorile de pe platformă. De exemplu, la un meci între Anderlecht și Charleroi din campionatul Belgiei erau afișate niște cote incredibile, cum ar fi 6.5 pentru sub 5 goluri la pauză. Evident, era o greșeală. Dacă cineva și-ar fi mizat tot bugetul pe acel pariu, angajații bookmakerului îl puteau include în categoria trișorilor.2. Încălcarea unui regulament nescris. Regulamentele bookmakerilor nu interzic Arbitrage Betting (Sure Bets), o strategie care presupune să pui mize diferite pe toate opțiunile de pariere dintr-un meci, la case diferite de pariuri, astfel încât să fii în câștig orice s-ar întâmpla în acel meci. Este, însă, de la sine înțeles că operatorilor nu le poate conveni ca un parior să fie doar pe plus și îl limitează pe acesta. Probabil că te întrebi de unde știe o casă de pariuri ce ai pariat tu în altă parte. Este simplu: bookmakerii schimbă informații între ei prin intermediul unei platforme prin care se luptă contra fraudei.

3. Limitarea abuzivă. Se poate întâmpla să fii limitat nevinovat. De exemplu, dacă intri pe site-ul de pariuri de la birou, iar alți colegi de birou pariază pe același site, poți fi limitat pentru că intrați de pe același IP, iar operatorul crede că intră aceeași persoană, pe conturi multiple.

Se poate să fii parior de bună credință, dar dacă pui mize cu zecimale e posibil ca angajații bookmakerului să te bănuiască de cine știe ce strategie. Pentru a evita limitarea abuzivă, nu retrage sume mari deodată și nu paria sume mari de bani pe meciuri din ligi obscure, despre care, în mod normal, nu există informații, mai ales dacă una din echipe este din orașul de unde te autentifici în contul de pariuri.

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger