Home » , , » Meciuri cruciale pentru CSU Danubius în Liga Florilor

Meciuri cruciale pentru CSU Danubius în Liga Florilor


După pauza pentru acțiunea echipelor naționale Liga Națională de Handbal Feminin revine cu jocurile din ultime patru etape ale sezonului. Pentru handbalistele de la CSU Danubius primele două jocuri sunt cruciale în îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare.

Prima dată, sâmbătă, de la ora 11.00, echipa gălățeană va juca o primă ”finală” pentru salvarea de la retrogradare, pe terenul celor de la CSM Slatina. Înaintea jocului de sâmbătă cele două echipe ocupă poziții care asigură prezența la barajul de menținere/promovare în LNHF. Danubius ocupă locul 11 cu 18 puncte acumulate în 22 de jocuri, în timp ce gruparea din Slatina este pe locul 12, un punct mai puțin decât gruparea gălățeană. Danubius abordează jocul de sâmbătă după victoria de moral cu HCM Râmnicu Vâlcea, în timp ce echipa din Slatina a pierdut ultimele trei jocuri din Liga Florilor, ultima victorie a fost în etapa a 19-a, pe teren propriu, cu Dunărea Brăila.

După jocul de la Slatina handbalistele de la CSU vor juca la Galați un nou meci important pentru salvarea de la retorgradare cu U Cluj - Napoca, urmând ca sezonul în Liga Florilor să fie încheiat cu două jocuri complicate, o deplasare la Zalău, și un meci pe teren propriu cu deja campioana  CSM București.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger