Home » , » ”Panterele negre” nu au avut milă de ”pisicile roșii”

”Panterele negre” nu au avut milă de ”pisicile roșii”

”Panterele negre” de la FC Universitatea au susținut duminică unul din ultimele meciuri de pe teren propriu din acest sezon. Adversare pentru fetele pregătite de Gabi Călinescu și Alexandru Caracaș au fost ”pisicile roșii” de la Măgura Bacău, joc disputat în cadrul etapei a 10-a+. Chiar dacă în clasament cele două echipe erau despărțite de două locuri, ”panterele” și-au demonstrat superioritatea în fața ”pisicilor” și până în pauză când conduceau deja cu 6 - 0, prin golurile marcate de: Loredana Nica (trei), Dumitrița Prisăcari, Elena Răduc și Carmen Marcu. La reluare fetele de la Universitatea au mai marcat de două ori, Carmen Marcu, revenită după o accidentare, a reușit dubla.

Victoria cu echipa din Bacău este a zecea pentru FC Universitatea în actuala ediție a Ligii I, iar în clasament gruparea gălățeană ocupă primul loc, singurul care asigură promovarea în Liga I, cu 31 de puncte, (11 jocuri), golaveraj 49 - 6. Adversara gălățencelor pentru locul de promovare, Selena Constanța a jucat în etapa de duminică pe teren propriu cu Viitorul Reghin, iar echipa din Constanța s-a impus, scor 5 - 0. Selena este pe doi în clasament 28 de puncte (10 jocuri), golaveraj 36 - 6.

FC Universitatea a început jocul cu formula:  Roxana Pazargic - Alexandra Ivan, Dumytrița Prisăcari, Olga Cușinova, Elena Ivan - Mădălina Sfinteș - Irina (Iriska) Topal, Elena Răduc, Maria Stamate - Loredana Nica, Carmen Marcu. Au mai jucat: Valentina Ivan, Anastasia Sivolobova, Andreea Surcică, Georgiana Bobocea și Diana Năcuță. Rezerve neutilizate în jocul de duminică au fost: Monica Bențoiu și Roxana Ioan. Antrenori: Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș.
Pentru FC Universitatea urmează o etapă de pauză, gruparea gălățeană a jucat în devans meciul din etapa a 11-a, și s-a impus cu scorul 2 - 1 pe terenul celor de la Real 2 Craiova. Următorul joc al ”panterelor” este programat în etapa a 12-a, în jurul datei de 6 mai, pe teren propriu cu Navobi Iași, urmând ca în etapa a 13-a, 20 mai, să joace derby-ul campionatului, la Constanța, cu Selena.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger